CMS

Het CMS van GM Internet services biedt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagde website.

Search

Onderhoud van uw website moet eenvoudig zijn

Om onbeperkt uw website-pagina's te wijzigen, kunt u kiezen voor een database gestuurde website. Hiermee houdt u zelf uw website up-to-date.

Door middel van een speciaal online beheersysteem wijzigt u direct, op elk gewenst moment, uw teksten en afbeeldingen op uw site. Het systeem werkt volgens het principe 'What You See Is What You Get'.

Voordeel van een database gestuurde website is dat de inhoud dynamisch is. Met de mogelijkheid tot het zelf veranderen van uw gegevens kunt u hiermee uw website zelf up to date houden.

Om u een idee te geven wat u als klant kunt verwachten bij een door ons geleverde CMS, geven we onderstaand een indruk wat u kunt verwachten :

 

Het admin overzicht

CMS admin scherm

 

Het pagina beheer scherm

Pagina beheer

 

Het website instellingen scherm

U kunt uw website zo instellen als u zelf wilt. Lijkt ingewikkeld? Wij leveren uw website aan u af, kant en klaar geconfigureerd.

Veel configuratie mogelijkheden

Ons CMS kan worden uitgebreid met een download galerij, veel gestelde vragen module, handleidingen, Google maps, gastenboek, fotogalerij of een kalender.

 

Website Baker

Het CMS is gebaseerd op Website Baker. Dit is een open source CMS met uitgebreide community die elkaar ondersteunen met het ontwikkelen van nieuwe toepassingen of het oplossen van fouten. Als Website Baker specialist ondersteunen wij u bij het beheer of onderhoud van uw site.